Meer resultaten voor sociale lening

 
 
sociale lening
Kopen Wonen Vlaanderen.
Een sociale kavel kopen via een sociale huisvestingsmaatschappij. Op de website van de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen VMSW leest u wie een sociale kavel kan aankopen via een sociale huisvestingsmaatschappij. Een sociale lening om een woning te kopen of te renoveren. De Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen biedt de Vlaamse Woonlening aan. Bij het Vlaams Woningfonds kunt u onder deze voorwaarden ook terecht voor een sociale lening. EKM's Erkende Kredietmaatschappijen bieden ook sociale leningen aan. Een gratis verzekering die uw hypotheek helpt aflossen wanneer u uw inkomen verliest. Wanneer u een hypotheeklening sluit kijkt u best even na of u in aanmerking komt voor de gratis Verzekering Gewaarborgd Wonen. Die betaalt tijdelijk een deel van uw lening af als u uw inkomen verliest.
Sociaal lenen Heist-op-den-berg.
Je bent hier Startpagina Sociaal lenen. Als je aan bepaalde voorwaarden voldoet kom je in aanmerking om via een sociale lening voordelig geld te lenen voor de bouw of aankoop van een woning. Voor sociale leningen kan je terecht bij je sociale-huisvestingmaatschappij. De Vlaamse regering erkent momenteel een 40-tal kredietmaatschappijen. Kredietmaatschappijen kennen sociale leningen toe voor het kopen bouwen of behouden van een bescheiden woning. Overkoepelende organisaties van erkende kredietmaatschappijen voor sociale leningen zijn. vzw Vereniging voor Sociale Huisvesting. Daarnaast kan je ook rechtstreeks bij een van de onderstaande organisaties terecht. Vlaams Woningfonds voor gezinnen met kinderen. Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen. Kerkplein 17 2220 Heist-op-den-Berg tel.
Sociale lening bij VMSW Bouwinfo.
Mijn Huis Mijn Architect 2016. Home Forum Bouwen en Verbouwen Wetgeving en Premies Sociale lening bij VMSW. Forum Nieuwe berichten FAQ. Sociale lening bij VMSW. Voeg een andere quoty toe of reply now. Geplaatst op 06-07-2010 134150. Rapporteer als spam / reclame / ongepast /. Op de website www.vmsw.be kan je meer info terugvinden over het bekomen van een sociale lening voor de aankoop van een huis met renovatiekosten. In mijn geval kan ik dus als alleenstaande hier aanspraak op maken. Ik heb reeds een gesprek gehad met een plaatselijk kantoor.
Sociale lening Gemeente Koksijde.
De Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen VMSW. De VMSW staat in voor de bouw van sociale woningen met de bedoeling om deze te verkopen of te verhuren aan gezinnen met een bescheiden inkomen. Zij kent ook goedkope sociale leningen toe aan de gezinnen die een sociale woning wensen aan te kopen of die hun eigen woning wensen te kopen te bouwen of te renoveren. Wil je weten of jij in aanmerking komt? Neem een kijkje op www.vmsw.be. Leningen van het Vlaams Woningfonds. Het Vlaams Woningfonds kent sociale woonkredieten toe aan gezinnen en alleenstaanden met een begrensd inkomen voor.
West-Vlaams Woonkrediet Sociale Hypothecaire Leningen.
Uw adres voor goedkope hypothecaire leningen woonkredieten aan een zeer scherpe rentevoet in West-Vlaanderen. kantoren in Brugge en Oostende met lage bijkomende kosten en zonder bijkomende verplichtingen. De rentevoet kan dus nooit stijgen. Looptijd lening tot 25 jaar. Geen inkomstenbeperking of beperking inzake het kadastraal inkomen van de woning. Tot 100% van de aankoopwaarde lenen zonder meerprijs. Fiscale aftrekbaarheid gegarandeerd jaar na jaar. Gehalveerd ereloon voor notariƫle leningsakte.
Sokrema.
Sociale hypothecaire leningen zijn er niet alleen voor mensen met een laag inkomen. Niet uw inkomen maar de woning die u bouwt koopt of verkoopt is belangrijk. De maximumwaarde van de woning en de lening is afhankelijk van uw gezinssamenstelling en van de woning of het appartement. Hypotheek voor alle sommen. Komt u in aanmerking? 100 % van de geschatte waarde lenen zonder intrestverhoging dankzij de waarborg van Het Vlaamse gewest. Duurtijden tot 30 jaar. Halvering ereloon notaris op de leningsakte.
Sociaal lenen Woonpunt Stad Gistel.
Wie aan bepaalde criteria voldoet kan tegen interessante voorwaarden een lening aangaan voor het kopen en/of verbouwen van een woning. Een sociale lening via de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen VMSW. Onder bepaalde voorwaarden kan je een sociale lening aangaan via de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen. Richt je tot een sociale huisvestingsmaatschappij die jouw gemeente als werkingsgebied heeft. Een sociale lening via het Vlaams Woningfonds. Sinds 1 januari 2014 kunnen ook gezinnen zonder kinderen lenen bij het Vlaams Woningfonds. Bekijk de website voor meer info. Fonds ter Reductie van de Globale Energiekost. Voer je energiebesparende maatregelen uit aan je woning?
Homans strenger voor sociale lening VTM NIEUWS.
Delen op Facebook Delen op Twitter. Het jaarbudget van het Vlaams Woningfonds is bijna op. Wie de komende maanden een sociale woonlening aanvraagt valt wellicht uit de boot. Dat bericht De Morgen vandaag. De Belg mag dan een baksteen in de maag hebben door de hoge vastgoedprijzen is kopen of bouwen steeds minder haalbaar. Het Vlaams Woningfonds VWF biedt daarom sociale woonleningen aan tegen een rentevoet van zo'n 2 procent. Maar door de toenemende populariteit is het fonds zwaar verlieslatend voor de Vlaamse regering.
Mijn Huis Sociale leningen Sint-Truiden.
Advies van een expert? Realiseer uw droomwoning dankzij onze ervaring. Sociale leningen zijn niets voor u denkt u? Iedereen kan in principe van een sociale lening genieten. Neem vandaag nog contact op met Mijn Huis in Sint-Truiden om te genieten van de beste voorwaarden. Wij leggen al meer dan 100 jaar een vlekkeloos parcours af met opeenvolgende generaties van tevreden klanten. Toets onze condities aan die van uw bank en ontdek zelf waar u het beste zit. Wij helpen al meer dan 100 jaar onze klanten om hun droom te verwezenlijken een eigen huis! Hoe doen we dat? Met deskundig advies over alle facetten die bij het verwerven van een eigen woning belangrijk zijn.
500 miljoen extra voor duurdere sociale woonleningen Spaargids.be.
De Vlaamse regering maakt 500 miljoen euro extra vrij voor het toekennen van sociale leningen en wijzigt de voorwaarden om een sociale lening te krijgen. Het minimumtarief stijgt wel van 191 procent naar 241 procent. Ook komt de aankoop van een bouwgrond en nieuwbouw niet langer in aanmerking voor een sociale lening. Vanaf 1 juni kunnen het Vlaams Woningfonds VWF en de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen VMSW voor 500 miljoen euro extra aan woonleningen toekennen en daarmee 3.205 gezinnen verder helpen bij de aankoop van een eigen huis. Waar de meeste banken nog maar tot 80 procent van het aankoopbedrag lenen kan je via een sociale lening tot 100 procent van de waarde van de woning financieren.

Contacteer ons